Home Onderhoud Kerk

Gebruikers menu

Secretariaat

Parochiecentrum
"De Goede Herder"
Kerkstraat 27
6021 CH Budel

Pastoor Ton Sip
 0495 491215


Secretariaat
0495 499204
e-mail:
info@corneliusparochiecranendonck.nl

Koster Tinus Kissen
0495-491502
06-51094596

Openingstijden secretariaat:
Ma. t/m Vrijdag van 9-12 uur

 

 

 

 

 
Onderhoud Kerk
Siergroep kerk

Dat er in de kerk altijd wel bloemen staan of tenminste iets groens aanwezig is, weet waarschijnlijk iedereen die soms, dan wel vaak de eucharistie meeviert.  Graag willen we u daar meer over vertellen. De siergroep bestaat momenteel uit 3 personen.  Behalve de wekelijkse aankleding van de kerk zijn er natuurlijk de bijzondere dagen die een extra inspanning vereisen: Kerstmis, Pasen, Pinksteren. Dan wordt er extra veel werk verzet door alle leden van de siergroep samen. Verder is nog bijzonder te noemen: ’n Gilde mis( geel, groen, rood), Carnavalsmis (spreekt voor zich), Vormselviering (rood). De meimaand is de Mariamaand. Dan wordt het Mariabeeld voor bij het altaar geplaatst. Hortensia’s zijn dan de planten bij uitstek.

•Lees meer...•
 
Tuingroep

Met vijven zijn ze , de Tuingroep van de pastorie. Iedere woensdagmorgen kunt U hen nl. zien: harkend, maaiend, schoffelend en alles wat er zo te pas komt bij het onderhoud van de pastorietuin.
Een heel klein beetje lijken ze dan op de werkers in de wijngaard des Heren. Bijna letterlijk voor een appel en een ei, maar ook voor een “goei tas koffie” zorgen ze ervoor, dat het” oog van het kerkvolk “ met welgevallen richting parochiecentrum De Goede Herder kan dwalen . Harrie Duisters (benjamin),   Theo v.d. Broek en Sjef Knapen en Wim de Laat en Cor Neijssen

 

 

 
Interieurverzorgsters kerk

De gangbare naam voor onze interieurverzorgsters is:  "De poetsploeg". Iedere eerste week van de maand kan men ze in de kerk vlijtig aan het werk zien.

Nadat ze er geweest zijn ruikt het weer echt "spic en span".

•Lees meer...•
 


Afgelopen Periode

Eerste Communie 2017
1 ecom 2017253  002